Vic Moliner - ARA

 

Bon dia (ARA, 2016). Música i lletra de Vic Moliner

ARA és un moment, petit, insignificant, però molt real. ARA és primer onze actors i després un guió escrit a mida per a ells.

Per això aquest ARA el vaig decidir viure i compartir amb persones que estimo, amb músics que admiro, totes elles i ells influències vitals i musicals per mi, persones fonamentals en la meva persona i en la meva carrera musical. Per això aquesta música es va enregistrar 100% en directe, amb tots els músics gravant alhora i en una única sala on ens acompanyava un públic atent i nombrós, un ambient on regnava el respecte, les ganes d’arriscar i de sorprendre’ns, la generositat, la interacció, la connexió amb el públic i la voluntat de comunicar.

ARA és aquesta idea, aquesta font d’inspiració, és com intento viure la vida i la música (si és que es poden separar) dia a dia.

 

 

  • Facebook B & W
  • YouTube B & W
  • bandcamp.png
  • 4096.png

Verd i Blau

 

Tu i jo (Un fràgil corall, 2011). Música i lletra de Vic Moliner

Verd i Blau és el meu primer projecte com a compositor, lletrista i bandleader, on vaig volcar música, paraules i altres idees musicals en els dos discs que vam publicar, “Tocar l’horitzó” (2013) i “Un fràgil corall” (2011).

Verd i Blau és pop i és jazz, és música i paraules a parts iguals. De la mà de Judit Neddermann, Adrià Plana, Xavi Torres i Andreu Moreno, les meves cançons adquireixen una dimensió enèrgica, subtil, original i totalment genuïna. Comprova-ho tu mateix escoltant els nostres vídeos i discs.

 

 

  • YouTube B & W
  • bandcamp.png
  • 4096.png

STN!

 

STN! Canta amb Carles Dénia

STN! CANTA és un projecte absolutament innovador del que nosaltres anomenem “Network music”, i consisteix en convidar un cantant diferent a cada concert per interpretar la nostra visió única i personal de la seva música. Això converteix cada concert en un esdeveniment únic i irrepetible i en una experiència escènica imprevisible. Música d’haute cuisine amb la recepta del xef convidat però amb els nostres propis ingredients. Bon appétit.

 

 

www.stn.cat

  • YouTube B & W
  • 4096.png

Els Tres Tenors

 

While my guitar gently weeps

Arranjament de Vic Moliner

Els tres reis; els tres porquets; els tres tambors; les tres bessones; els tres mosqueters... Històries que tenen la fantasia com a nexe comú. Els Tres Tenors no són un somni, són sis de les veus joves amb més personalitat i projecció del país que, malgrat que viuen a l’estranger, s'ajunten en un projecte comú.

Tres saxos tenors totalment diferents i amb un so singular (Cèsar Joaniquet, Gianni Gagliardi i Lluc Casares) i una secció rítmica potent virtuosa formada per Xavi Torres al piano, Joan Terol a la bateria i Vic Moliner al contrabaix.

 

  • YouTube B & W

unes paraules

 

Blog de poesia

El blog unes paraules és un espai on mostro uns quants poemes que he anat escrivint durant els últims dos anys.

 

"L'altre dia vaig escriure poesia que posseïa la capacitat de fer canviar uns llavis ordenats però rígids en un somriure, desordenat, desacomplexat. I quan ja tenia forma, i pensava jo que la posseïa, la poesia va marxar dels meus braços per trobar noves experiències, sexe i amor amb altres persones, i així donar i rebre nous significats."